Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.234.190.237 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
92 berichten.
Gerard en Nelly Belgers Gerard en Nelly Belgers uit Afferden schreef op 16 november 2017 om 09:54:
We hebben gisteravond genoten van de documentaire over Jan Rikken. Het was prachtig. De film over de Leste Mert was ook erg leuk!!
Antorita Antorita schreef op 10 juni 2017 om 00:02:
Sublieme impressie van de kunstmarkt in Heerewaarden. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze mooie terugblik op mijn eigen herinnering.
Cobie van oss Cobie van oss uit Alphen schreef op 10 februari 2017 om 18:11:
Hoi Jos Namens de organisatie wil ik jou bedanken, dat je de kou hebt willen trotseren, om met blauwe vingers en bevroren snottebellen een prachtige reportage hebt willen komen maken van onze Nieuwjaarsduik 2017 in Alphen Het is een sfeervol plaatje geworden. De vraag die jij ook stelde dus nu ook voor jou: volgend jaar maar weer? Natuurlijk ook een speciale dank aan Thymen
Wim Lamers Wim Lamers schreef op 11 januari 2017 om 14:46:
Een kaartje van onze 23-jarige stichting. Dit noemen ze nou: Onthaasten. Prachtig!
Marijke Marijke schreef op 5 januari 2017 om 20:51:
Hallo Jos , Wat moeten we zonder jou? Vele filmpjes weer eens doorgenomen en het blijven kleine meesterwerkjes met zoveel moois en de mooie kleine details er in verwerkt dat we soms de ogen niet droog houden . Mooie jaar dan ook weer toegewenst samen met Corry en je familie . Tot gauw maar weer . Lieve groet .
mark van dinteren mark van dinteren schreef op 28 december 2016 om 21:04:
Hallo Jos, weer een prachtig stukje werk van jou hand!! Een indringende, emotionele film. Belangrijk stukje geschiedenis voor Aoffere. Prachtig symbolisch einde, het doven van de kaarsen.... Fijne jaarwisseling,ga maar mooi door met jou mooie werk in 2017. Groetjes uit Aoffere, mark van Dinteren.
Ria Ria schreef op 16 december 2016 om 22:34:
Lieve Jos, Werkelijk een Meesterwerk Dickensfestijn in Druten. Super mooi! Ria, Groesbeek
Sander vd Borgh Sander vd Borgh schreef op 8 december 2016 om 16:06:
Jos, een mooie film heb je gemaakt over de intocht van sinterklaas in Batenburg. Super onze complimenten ervoor. Sander vd Borgh.
Peer Peer schreef op 30 september 2016 om 14:58:
Hoi Tweestromenland in Beeld en Geluid. Een mooie compilatie van de Dijkenloop in 2016. Mij moet echter wel wat van het hart. Dit item geeft de kijker de impressie dat de Dijkenloop alleen maar aan de Waaldijk plaats vind, van Dreumel via Wamel naar Beneden Leeuwen. De Maasdijk, meer dan de helft van de afstand van de hele marathon, komt niet in beeld. De bewoners aan de Maasdijk krijgen wel de overlast maar niet de nodige aandacht die het zeker verdiend. Het is een feit dat je op de Waaldijk, door grote groepen deelnemers te filmen, een beter sferisch beeld kunt geven maar om de Maasdijk helemaal geen aandacht te geven is niet fair.
Maaike, Sabrina,Daisy,Karlijn Maaike, Sabrina,Daisy,Karlijn schreef op 7 augustus 2016 om 13:41:
Schitterende film Jos van de Vierdaagse in Maas en Waal. Prachtig al die kleine dorpjes met oog voor detail.
Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje Wamel Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje Wamel schreef op 18 juli 2016 om 11:57:
Prachtige trailer Jos van het Tobbedansen. Dat belooft wat voor de hele documentaire! Succes en bedankt alvast!
Jan van Beem Jan van Beem schreef op 2 juli 2016 om 16:55:
Mooie films, goed benoemd en prachtige muziek erachter.
Marlies Marlies schreef op 14 mei 2016 om 10:13:
Jos, super, super mooie film over de Giro. Geweldige promotie over ons mooie land van Maas en Waal. Marlies.
mark van dinteren mark van dinteren schreef op 9 april 2016 om 13:30:
Hoi Jos,ik heb net de film van de oude toren in Aoffere gezien. Het is weer geweldig!! Ik zag je die middag allemaal kleine stukjes filmen, wat nu weer is samengevoegd tot een mooi geheel. Kei bedankt Jos!!!! Groeten uit Aoffere, ook van Marian!
Peer Peer schreef op 27 maart 2016 om 21:34:
Hoi team Tweestromenland in beeld en geluid, het was weer een giga-avond afgelopen zaterdag. We, mijn vrouw en ik, hebben volop genoten van de juweeltjes die Jos en zijn team ons voorgeschotelde. Een prachtige, integere en ingetogen film over het wel en wee van Rem van Maurik, de frivole verhalen van de veerman Jan van Soest, het reilen en zeilen van Hans van Leeuwen, de dromen van de kleine Piet Prei en dan als kers op de taart de wolkenimpressies boven Maas en Waal begeleidt met meesterlijke muziek, het kon niet op. Jammer dat we weer een jaar moeten wachten voor de volgende donateursavond. we kijken er nu al halsreikend naar uit. Ik besluit met te zeggen: Ga vooral zo door!!!
Eva Eva schreef op 12 maart 2016 om 23:12:
Jos, een meesterwerk over de carnaval in Zottendael. Zelfs ver buiten Ewijk praat men nog steeds over deze bijzonder mooie en unieke carnavalsfilm.. Hartelijk dank, Eva
Marianne Janssen Marianne Janssen schreef op 27 januari 2016 om 16:18:
Hoi Jos, Wat een geweldige film heb je gemaakt van Kinderen Koken voor Ouderen in Henricus 7 januari. Het geeft zo\'n duidelijk beeld wat het project inhoud. Ik kreeg er kippenvel van. Nogmaals super bedankt, ook namens stichting Meerwaarde Maas en Waal.
Fam.kellenaers Fam.kellenaers schreef op 26 januari 2016 om 15:43:
Best Jos Wat een mooi en ontroerend filmpje heb je gemaakt over groep 8 en de bewoners van huize Henricus.We hebben ervan genoten. Met vriendelijke groet;Fam.Kellenaers-Hendrikse
Helmie van Teeffelen Helmie van Teeffelen schreef op 25 januari 2016 om 15:02:
Vroeger zorgden de ouderen voor ons, nu zorgen wij voor hen (2015)....wat een mooie film!!
H. Janssen H. Janssen schreef op 25 januari 2016 om 02:06:
Beste Jos, Wat een super films over Maas en Waal. Wij als geboren Maas en Walers hopen dat je dit nog tot in lengte van jaren mag blijven doen voor nu en latere generaties. Ieder keer opnieuw verrast je ons weer met je talenten. H. Janssen uit Rotterdam