GASTENBOEK

 
 
 
 
 
 
 
115 berichten.
Antoon Antoon heeft geschreven op 22 november 2020 om 00:32
Ik heb vandaag de livestream bekeken. Prachtige filmpjes. Ik heb 1 ding gemist: de sfeer van D'n Bogert. Maar helaas kan het nu even niet anders.
Peer Peer uit Alphen heeft geschreven op 10 maart 2020 om 21:45
Beste Stichting, Een moedig en wijs besluit om de donateursvoorstellingen niet door te laten gaan. Jammer, maar het is niet anders. De volgende keer beter.
Ron van Doesburg Ron van Doesburg uit kerkdriel heeft geschreven op 25 april 2019 om 14:40
Hoi Jos en bestuur Gisteren een prachtige film over Heerewaarden gezien, we hebben genoten vooral veel gelachen om de prachtige anekdotes die voorbij kwamen. Leuk om het terug te zien! bedankt! Ron van Doesburg
Ted van Geffen Ted van Geffen uit Alphen heeft geschreven op 25 april 2019 om 14:01
Gisteravond zag ik met vele oud/dorpsgenoten uit Heerewaarden de prachtige film over het verdwenen leven van Heerewaarden. Een prachtig document ! Volgens mij zou je er op ´n filmfestival hoge ogen mee kunnen gooien! Ik heb enorm genoten, maar kwam ook tot de trieste conclusie dat er ook heel veel dorpsbewoners veel te vroeg overleden zijn. Gelukkig zijn ze voor de eeuwigheid bewaard!
Henderie lam Henderie lam uit Heerewaarden heeft geschreven op 17 maart 2019 om 11:01
Hallo beste jos ik heb van deze documentaire zeer genoten vooral ook dat mijn vader er in voor kwam het was mooi gemaakt en vol humor hoop dat deze documentaire voor andere bewoners ook is te zien moet toch kunnen Grtjs Henderie lam
Corry van Zon Corry van Zon uit alphen heeft geschreven op 12 maart 2019 om 13:09
Wat hebben we genoten van de prachtige film zondagmiddag en de gezelligheid er om heen vele oude bekenden ontmoet en dat de de tinnen bootjes die Ties nog gemaakt heeft voorbij kwamen Ga zo door gr.Corry van Zon
sjaak rademakers sjaak rademakers uit dreumel heeft geschreven op 11 maart 2019 om 22:25
zaterdag een prachtig beeld van heerewaarden. De hele film bleef boeiend en schitterend gemaakt.wij hadden dit niet willen missen .Bedankt Jos en medewerkers .
Peer Peer uit Alphen heeft geschreven op 15 januari 2019 om 12:31
Gefeliciteerd, Tweestromenland in beeld en geluid,met jullie 25-ste verjaardag. Dit geld niet alleen voor Jos, maar voor de gehele stichting die het mogelijk maakt dat deze juweeltjes behouden blijven en op gezette tijden door iedereen bewonderd kunnen worden. Chapeau!
Antoon Koolhout Antoon Koolhout uit Wamel heeft geschreven op 11 januari 2019 om 12:11
Jos, en natuurlijk je hele team, gefeliciteerd met jullie 25-jarig bestaan. Een geweldige prestatie. Ik heb al die jaren genoten . Doe er nog maar 25 jaar bij dan zien we wel verder.😄 Tot ziens. Antoon
RONALD LITJENS RONALD LITJENS uit BUURMALSEN heeft geschreven op 15 december 2018 om 22:34
Ik vind het leuk om de beelden steeds terug te zien die jij in al die jaren gemaakt hebt. Dank je wel. Groetjes RONALD
Antoon Antoon uit Wamel heeft geschreven op 21 september 2018 om 16:00
Afgelopen donderdag wederom een prachtige filmavond. Veel korte films over diverse onderwerpen, dus voor iedereen wat wils. Ik heb genoten. Bedankt.
Peer Peer heeft geschreven op 30 september 2016 om 14:58
Hoi Tweestromenland in Beeld en Geluid. Een mooie compilatie van de Dijkenloop in 2016. Mij moet echter wel wat van het hart. Dit item geeft de kijker de impressie dat de Dijkenloop alleen maar aan de Waaldijk plaats vind, van Dreumel via Wamel naar Beneden Leeuwen. De Maasdijk, meer dan de helft van de afstand van de hele marathon, komt niet in beeld. De bewoners aan de Maasdijk krijgen wel de overlast maar niet de nodige aandacht die het zeker verdiend. Het is een feit dat je op de Waaldijk, door grote groepen deelnemers te filmen, een beter sferisch beeld kunt geven maar om de Maasdijk helemaal geen aandacht te geven is niet fair.
Maaike, Sabrina,Daisy,Karlijn Maaike, Sabrina,Daisy,Karlijn heeft geschreven op 7 augustus 2016 om 13:41
Schitterende film Jos van de Vierdaagse in Maas en Waal. Prachtig al die kleine dorpjes met oog voor detail.
Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje Wamel Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje Wamel heeft geschreven op 18 juli 2016 om 11:57
Prachtige trailer Jos van het Tobbedansen. Dat belooft wat voor de hele documentaire! Succes en bedankt alvast!
Jan van Beem Jan van Beem heeft geschreven op 2 juli 2016 om 16:55
Mooie films, goed benoemd en prachtige muziek erachter.
Marlies Marlies heeft geschreven op 14 mei 2016 om 10:13
Jos, super, super mooie film over de Giro. Geweldige promotie over ons mooie land van Maas en Waal. Marlies.
mark van dinteren mark van dinteren heeft geschreven op 9 april 2016 om 13:30
Hoi Jos,ik heb net de film van de oude toren in Aoffere gezien. Het is weer geweldig!! Ik zag je die middag allemaal kleine stukjes filmen, wat nu weer is samengevoegd tot een mooi geheel. Kei bedankt Jos!!!! Groeten uit Aoffere, ook van Marian!
Peer Peer heeft geschreven op 27 maart 2016 om 21:34
Hoi team Tweestromenland in beeld en geluid, het was weer een giga-avond afgelopen zaterdag. We, mijn vrouw en ik, hebben volop genoten van de juweeltjes die Jos en zijn team ons voorgeschotelde. Een prachtige, integere en ingetogen film over het wel en wee van Rem van Maurik, de frivole verhalen van de veerman Jan van Soest, het reilen en zeilen van Hans van Leeuwen, de dromen van de kleine Piet Prei en dan als kers op de taart de wolkenimpressies boven Maas en Waal begeleidt met meesterlijke muziek, het kon niet op. Jammer dat we weer een jaar moeten wachten voor de volgende donateursavond. we kijken er nu al halsreikend naar uit. Ik besluit met te zeggen: Ga vooral zo door!!!
Eva Eva heeft geschreven op 12 maart 2016 om 23:12
Jos, een meesterwerk over de carnaval in Zottendael. Zelfs ver buiten Ewijk praat men nog steeds over deze bijzonder mooie en unieke carnavalsfilm.. Hartelijk dank, Eva
Marianne Janssen Marianne Janssen heeft geschreven op 27 januari 2016 om 16:18
Hoi Jos, Wat een geweldige film heb je gemaakt van Kinderen Koken voor Ouderen in Henricus 7 januari. Het geeft zo\'n duidelijk beeld wat het project inhoud. Ik kreeg er kippenvel van. Nogmaals super bedankt, ook namens stichting Meerwaarde Maas en Waal.