GASTENBOEK

 
 
 
 
 
 
 
107 berichten.
k.jansen k.jansen uit Ochten heeft geschreven op 4 juni 2021 om 15:43
PAS als je dit ziet besef en beleef je hoe mooi wij wonen en minse uit de streek die zien da met gelijke ogen hoe en waar wij leven en genieten.
Margot en Frans Margot en Frans uit Tiel heeft geschreven op 3 juni 2021 om 19:06
wat een mooi beeld van onze woon omgeving echt genoten. zullen het door geven aan familie buiten Tiel Bedankt
Antoon Antoon uit Wamel heeft geschreven op 21 maart 2021 om 18:12
Jos, ik heb weer genoten van al het moois wat Maas en Waal te bieden heeft. CHAPEAU
Hanny Lewiszong Hanny Lewiszong uit Druten heeft geschreven op 21 maart 2021 om 16:54
Dag Jos en medewerkers, Het waren weer mooie films. Vanwege Corona is dit een prima alternatief! Ik heb genoten. Hartelijke groeten en veel succes! Hanny.
Riny Brands Riny Brands uit Beneden Leeuwen heeft geschreven op 19 maart 2021 om 23:03
Hallo Jos en alle medewerkers. De films waren weer heel erg mooi . Ik heb in ieder geval weer genoten , en ik denk velen met mij . Bedankt allemaal. Groet Rien Brands.
Erik Lagarde Erik Lagarde uit Alphen heeft geschreven op 16 februari 2021 om 12:56
Wat een geweldige sfeerdocumentaire over de paar schaatsdagen die we hebben mogen beleven op de schaatsvijver bij de Molen in Alphen. Wat een unieke en prachtige beelden van puur schaatsgenot, een prachtige omgeving, en de samenhorigheid van een dorp zoals Alphen. Dit filmpje gaat viral (wordt bekeken op je website) in Alphen en verre omgeving. Super bedankt, “Schaatsclub Over de Maas”
Cobie van Oss Cobie van Oss uit Alphen heeft geschreven op 15 februari 2021 om 20:46
Hoi Jos Je hebt een activiteit in Alphen (ondanks de kou) weer prachtig weer gegeven, en vast gelegd voor het nageslacht. De kracht van Alphen ,saamhorigheid' Bedankt en snel tot ziens
Carla Carla uit Beuningen Gld heeft geschreven op 31 januari 2021 om 09:51
Prachtige film over de avondklok. Indrukwekkend die stilte! Goed in beeld gebracht.
Koosje de Leeuw Koosje de Leeuw uit Den Bosch heeft geschreven op 3 december 2020 om 17:25
Wat heb ik genoten van het mooie filmje met herfstbeelden. Ook de muziek ontroerde!!
Willy van leeuwen Willy van leeuwen heeft geschreven op 22 november 2020 om 17:17
Jos vanmiddag genoten van alle prachtige films en de mooie beelden van het Land van Maas en Waal. Chapeau Jos en Thijmen die drone geeft echt toegevoegde waarde. Zo heel fantastisch, dank.
jacqueline jacqueline uit wamel heeft geschreven op 22 november 2020 om 11:15
wat was het een mooie donateursavond 2020! wat een leuke en mooie films hebben jullie weer laten zien. wat we wel misten waren de reacties van het publiek: het gelach, gerommel, de reacties als er een bekend persoon in beeld kwam. kortom de sfeer die hoort bij zo'n donateursavond. maar we zijn blij dat we de films thuis vanaf de bank konden bekijken. groeten van Jan en Jacqueline
Peer Peer uit Alphen heeft geschreven op 22 november 2020 om 02:15
Hallo Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid, Alle onderwerpen waren juweeltjes van de bovenste plank en lieten ons zien in wat voor een bevoorrechte positie wij ons bevinden doordat we inwoner van het lieflijke land van Maas en Waal zijn. Door de onvrijwillige omstandigheid, die corona heet, konden we met de héle familie van deze filmische kostelijkheid genieten. Dank daarvoor, en van ons mag dit elk weekend. Is veel, maar dan ook echt véél, aangenamer dan wat er dagelijks ons op de beeldbuis wordt voorgeschoteld.
Antoon Antoon heeft geschreven op 22 november 2020 om 00:32
Ik heb vandaag de livestream bekeken. Prachtige filmpjes. Ik heb 1 ding gemist: de sfeer van D'n Bogert. Maar helaas kan het nu even niet anders.
Peer Peer uit Alphen heeft geschreven op 10 maart 2020 om 21:45
Beste Stichting, Een moedig en wijs besluit om de donateursvoorstellingen niet door te laten gaan. Jammer, maar het is niet anders. De volgende keer beter.
Ron van Doesburg Ron van Doesburg uit kerkdriel heeft geschreven op 25 april 2019 om 14:40
Hoi Jos en bestuur Gisteren een prachtige film over Heerewaarden gezien, we hebben genoten vooral veel gelachen om de prachtige anekdotes die voorbij kwamen. Leuk om het terug te zien! bedankt! Ron van Doesburg
Ted van Geffen Ted van Geffen uit Alphen heeft geschreven op 25 april 2019 om 14:01
Gisteravond zag ik met vele oud/dorpsgenoten uit Heerewaarden de prachtige film over het verdwenen leven van Heerewaarden. Een prachtig document ! Volgens mij zou je er op ´n filmfestival hoge ogen mee kunnen gooien! Ik heb enorm genoten, maar kwam ook tot de trieste conclusie dat er ook heel veel dorpsbewoners veel te vroeg overleden zijn. Gelukkig zijn ze voor de eeuwigheid bewaard!
Henderie lam Henderie lam uit Heerewaarden heeft geschreven op 17 maart 2019 om 11:01
Hallo beste jos ik heb van deze documentaire zeer genoten vooral ook dat mijn vader er in voor kwam het was mooi gemaakt en vol humor hoop dat deze documentaire voor andere bewoners ook is te zien moet toch kunnen Grtjs Henderie lam
Corry van Zon Corry van Zon uit alphen heeft geschreven op 12 maart 2019 om 13:09
Wat hebben we genoten van de prachtige film zondagmiddag en de gezelligheid er om heen vele oude bekenden ontmoet en dat de de tinnen bootjes die Ties nog gemaakt heeft voorbij kwamen Ga zo door gr.Corry van Zon
sjaak rademakers sjaak rademakers uit dreumel heeft geschreven op 11 maart 2019 om 22:25
zaterdag een prachtig beeld van heerewaarden. De hele film bleef boeiend en schitterend gemaakt.wij hadden dit niet willen missen .Bedankt Jos en medewerkers .
Peer Peer uit Alphen heeft geschreven op 15 januari 2019 om 12:31
Gefeliciteerd, Tweestromenland in beeld en geluid,met jullie 25-ste verjaardag. Dit geld niet alleen voor Jos, maar voor de gehele stichting die het mogelijk maakt dat deze juweeltjes behouden blijven en op gezette tijden door iedereen bewonderd kunnen worden. Chapeau!