GASTENBOEK

 
 
 
 
 
 
 
114 berichten.
Ben de Sonnaville Ben de Sonnaville uit Druten heeft geschreven op 12 januari 2024 om 01:14
Van harte proficiat met jullie 30 jarig bestaan. Prachtig zoals Jos en Geert met beeld en geluid Maas en Waal hebben vastgelegd. Juist door zijn eenvoud maar ook door het vertrouwen dat jullie van de Maas en Walers kregen ,wordt er iedere keer weer een eerlijk en mooi verhaal verteld. Iets om heel zuinig op te zijn. Ik hoop dat jullie dit nog lang mogen blijven doen.
Miep Megens Miep Megens uit Druten heeft geschreven op 11 januari 2024 om 13:28
Jos, bestuur, adviseurs en vrijwilligers Van Harte Gefeliciteerd met jullie 30 jarige jubileum! Groetjes Miep Megens
Antoon Antoon uit Wamel heeft geschreven op 10 januari 2024 om 17:39
Jos, en natuurlijk het hele team, gefeliciteerd met deze mijlpaal. Al 30 jaar hebben mensen kunnen genieten van jouw prachtige reportages over het "Land van Maas en Waal". Ook ik heb 30 jaar genoten van die beelden. Chapeau. Gewoon doorgaan Jos.
Antoon Antoon uit Wamel heeft geschreven op 6 april 2023 om 22:11
Jos, wat hebben we weer kunnen genieten gisteren. Prachtig stuk over Mientje. Ik trof ze de volgende dag in de winkel. Ze was apetrots. Dit was volgens haar zeggen, de mooiste waardering die ze ooit heeft gekregen voor al haar vrijwilligerswerk.
Piet van Toor Piet van Toor uit Maasbommel heeft geschreven op 26 augustus 2022 om 12:19
Film van de Hanzedagen met bewondering zitten bekijken. Een mooi evenement op twee prachtige dagen heel mooi in beeld gebracht. Echt een compliment waard Jos!.
Lies Verwaaijen Lies Verwaaijen uit Beneden-Leeuwen heeft geschreven op 27 juli 2022 om 14:38
Beste Jos Kruisbergen Prachtig stuk over de Blauwe Sluis
Antoon Antoon uit Wamel heeft geschreven op 23 mei 2022 om 18:16
Het was afgelopen zaterdag weer een mooie avond. Mooie beelden uit het land van Maas en Waal. Veel mensen in de filmpjes die ons helaas zijn ontvallen.De tijd vliegt Jos.
k.jansen k.jansen uit Ochten heeft geschreven op 4 juni 2021 om 15:43
PAS als je dit ziet besef en beleef je hoe mooi wij wonen en minse uit de streek die zien da met gelijke ogen hoe en waar wij leven en genieten.
Margot en Frans Margot en Frans uit Tiel heeft geschreven op 3 juni 2021 om 19:06
wat een mooi beeld van onze woon omgeving echt genoten. zullen het door geven aan familie buiten Tiel Bedankt
Antoon Antoon uit Wamel heeft geschreven op 21 maart 2021 om 18:12
Jos, ik heb weer genoten van al het moois wat Maas en Waal te bieden heeft. CHAPEAU
Hanny Lewiszong Hanny Lewiszong uit Druten heeft geschreven op 21 maart 2021 om 16:54
Dag Jos en medewerkers, Het waren weer mooie films. Vanwege Corona is dit een prima alternatief! Ik heb genoten. Hartelijke groeten en veel succes! Hanny.
Riny Brands Riny Brands uit Beneden Leeuwen heeft geschreven op 19 maart 2021 om 23:03
Hallo Jos en alle medewerkers. De films waren weer heel erg mooi . Ik heb in ieder geval weer genoten , en ik denk velen met mij . Bedankt allemaal. Groet Rien Brands.
Erik Lagarde Erik Lagarde uit Alphen heeft geschreven op 16 februari 2021 om 12:56
Wat een geweldige sfeerdocumentaire over de paar schaatsdagen die we hebben mogen beleven op de schaatsvijver bij de Molen in Alphen. Wat een unieke en prachtige beelden van puur schaatsgenot, een prachtige omgeving, en de samenhorigheid van een dorp zoals Alphen. Dit filmpje gaat viral (wordt bekeken op je website) in Alphen en verre omgeving. Super bedankt, “Schaatsclub Over de Maas”
Cobie van Oss Cobie van Oss uit Alphen heeft geschreven op 15 februari 2021 om 20:46
Hoi Jos Je hebt een activiteit in Alphen (ondanks de kou) weer prachtig weer gegeven, en vast gelegd voor het nageslacht. De kracht van Alphen ,saamhorigheid' Bedankt en snel tot ziens
Carla Carla uit Beuningen Gld heeft geschreven op 31 januari 2021 om 09:51
Prachtige film over de avondklok. Indrukwekkend die stilte! Goed in beeld gebracht.
Koosje de Leeuw Koosje de Leeuw uit Den Bosch heeft geschreven op 3 december 2020 om 17:25
Wat heb ik genoten van het mooie filmje met herfstbeelden. Ook de muziek ontroerde!!
Willy van leeuwen Willy van leeuwen heeft geschreven op 22 november 2020 om 17:17
Jos vanmiddag genoten van alle prachtige films en de mooie beelden van het Land van Maas en Waal. Chapeau Jos en Thijmen die drone geeft echt toegevoegde waarde. Zo heel fantastisch, dank.
jacqueline jacqueline uit wamel heeft geschreven op 22 november 2020 om 11:15
wat was het een mooie donateursavond 2020! wat een leuke en mooie films hebben jullie weer laten zien. wat we wel misten waren de reacties van het publiek: het gelach, gerommel, de reacties als er een bekend persoon in beeld kwam. kortom de sfeer die hoort bij zo'n donateursavond. maar we zijn blij dat we de films thuis vanaf de bank konden bekijken. groeten van Jan en Jacqueline
Peer Peer uit Alphen heeft geschreven op 22 november 2020 om 02:15
Hallo Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid, Alle onderwerpen waren juweeltjes van de bovenste plank en lieten ons zien in wat voor een bevoorrechte positie wij ons bevinden doordat we inwoner van het lieflijke land van Maas en Waal zijn. Door de onvrijwillige omstandigheid, die corona heet, konden we met de héle familie van deze filmische kostelijkheid genieten. Dank daarvoor, en van ons mag dit elk weekend. Is veel, maar dan ook echt véél, aangenamer dan wat er dagelijks ons op de beeldbuis wordt voorgeschoteld.
Antoon Antoon heeft geschreven op 22 november 2020 om 00:32
Ik heb vandaag de livestream bekeken. Prachtige filmpjes. Ik heb 1 ding gemist: de sfeer van D'n Bogert. Maar helaas kan het nu even niet anders.