GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
101 berichten.
Cobie van Oss Cobie van Oss uit Alphen schreef op 15 februari 2021 om 20:46:
Hoi Jos Je hebt een activiteit in Alphen (ondanks de kou) weer prachtig weer gegeven, en vast gelegd voor het nageslacht. De kracht van Alphen ,saamhorigheid' Bedankt en snel tot ziens
Carla Carla uit Beuningen Gld schreef op 31 januari 2021 om 09:51:
Prachtige film over de avondklok. Indrukwekkend die stilte! Goed in beeld gebracht.
Koosje de Leeuw Koosje de Leeuw uit Den Bosch schreef op 3 december 2020 om 17:25:
Wat heb ik genoten van het mooie filmje met herfstbeelden. Ook de muziek ontroerde!!
Willy van leeuwen Willy van leeuwen schreef op 22 november 2020 om 17:17:
Jos vanmiddag genoten van alle prachtige films en de mooie beelden van het Land van Maas en Waal. Chapeau Jos en Thijmen die drone geeft echt toegevoegde waarde. Zo heel fantastisch, dank.
jacqueline jacqueline uit wamel schreef op 22 november 2020 om 11:15:
wat was het een mooie donateursavond 2020! wat een leuke en mooie films hebben jullie weer laten zien. wat we wel misten waren de reacties van het publiek: het gelach, gerommel, de reacties als er een bekend persoon in beeld kwam. kortom de sfeer die hoort bij zo'n donateursavond. maar we zijn blij dat we de films thuis vanaf de bank konden bekijken. groeten van Jan en Jacqueline
Peer Peer uit Alphen schreef op 22 november 2020 om 02:15:
Hallo Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid, Alle onderwerpen waren juweeltjes van de bovenste plank en lieten ons zien in wat voor een bevoorrechte positie wij ons bevinden doordat we inwoner van het lieflijke land van Maas en Waal zijn. Door de onvrijwillige omstandigheid, die corona heet, konden we met de héle familie van deze filmische kostelijkheid genieten. Dank daarvoor, en van ons mag dit elk weekend. Is veel, maar dan ook echt véél, aangenamer dan wat er dagelijks ons op de beeldbuis wordt voorgeschoteld.
Antoon Antoon schreef op 22 november 2020 om 00:32:
Ik heb vandaag de livestream bekeken. Prachtige filmpjes. Ik heb 1 ding gemist: de sfeer van D'n Bogert. Maar helaas kan het nu even niet anders.
Peer Peer uit Alphen schreef op 10 maart 2020 om 21:45:
Beste Stichting, Een moedig en wijs besluit om de donateursvoorstellingen niet door te laten gaan. Jammer, maar het is niet anders. De volgende keer beter.
Ron van Doesburg Ron van Doesburg uit kerkdriel schreef op 25 april 2019 om 14:40:
Hoi Jos en bestuur Gisteren een prachtige film over Heerewaarden gezien, we hebben genoten vooral veel gelachen om de prachtige anekdotes die voorbij kwamen. Leuk om het terug te zien! bedankt! Ron van Doesburg
Ted van Geffen Ted van Geffen uit Alphen schreef op 25 april 2019 om 14:01:
Gisteravond zag ik met vele oud/dorpsgenoten uit Heerewaarden de prachtige film over het verdwenen leven van Heerewaarden. Een prachtig document ! Volgens mij zou je er op ´n filmfestival hoge ogen mee kunnen gooien! Ik heb enorm genoten, maar kwam ook tot de trieste conclusie dat er ook heel veel dorpsbewoners veel te vroeg overleden zijn. Gelukkig zijn ze voor de eeuwigheid bewaard!
Henderie lam Henderie lam uit Heerewaarden schreef op 17 maart 2019 om 11:01:
Hallo beste jos ik heb van deze documentaire zeer genoten vooral ook dat mijn vader er in voor kwam het was mooi gemaakt en vol humor hoop dat deze documentaire voor andere bewoners ook is te zien moet toch kunnen Grtjs Henderie lam
Corry van Zon Corry van Zon uit alphen schreef op 12 maart 2019 om 13:09:
Wat hebben we genoten van de prachtige film zondagmiddag en de gezelligheid er om heen vele oude bekenden ontmoet en dat de de tinnen bootjes die Ties nog gemaakt heeft voorbij kwamen Ga zo door gr.Corry van Zon
sjaak rademakers sjaak rademakers uit dreumel schreef op 11 maart 2019 om 22:25:
zaterdag een prachtig beeld van heerewaarden. De hele film bleef boeiend en schitterend gemaakt.wij hadden dit niet willen missen .Bedankt Jos en medewerkers .
Peer Peer uit Alphen schreef op 15 januari 2019 om 12:31:
Gefeliciteerd, Tweestromenland in beeld en geluid,met jullie 25-ste verjaardag. Dit geld niet alleen voor Jos, maar voor de gehele stichting die het mogelijk maakt dat deze juweeltjes behouden blijven en op gezette tijden door iedereen bewonderd kunnen worden. Chapeau!
Antoon Koolhout Antoon Koolhout uit Wamel schreef op 11 januari 2019 om 12:11:
Jos, en natuurlijk je hele team, gefeliciteerd met jullie 25-jarig bestaan. Een geweldige prestatie. Ik heb al die jaren genoten . Doe er nog maar 25 jaar bij dan zien we wel verder.😄 Tot ziens. Antoon
RONALD LITJENS RONALD LITJENS uit BUURMALSEN schreef op 15 december 2018 om 22:34:
Ik vind het leuk om de beelden steeds terug te zien die jij in al die jaren gemaakt hebt. Dank je wel. Groetjes RONALD
Antoon Antoon uit Wamel schreef op 21 september 2018 om 16:00:
Afgelopen donderdag wederom een prachtige filmavond. Veel korte films over diverse onderwerpen, dus voor iedereen wat wils. Ik heb genoten. Bedankt.
Peer Peer schreef op 30 september 2016 om 14:58:
Hoi Tweestromenland in Beeld en Geluid. Een mooie compilatie van de Dijkenloop in 2016. Mij moet echter wel wat van het hart. Dit item geeft de kijker de impressie dat de Dijkenloop alleen maar aan de Waaldijk plaats vind, van Dreumel via Wamel naar Beneden Leeuwen. De Maasdijk, meer dan de helft van de afstand van de hele marathon, komt niet in beeld. De bewoners aan de Maasdijk krijgen wel de overlast maar niet de nodige aandacht die het zeker verdiend. Het is een feit dat je op de Waaldijk, door grote groepen deelnemers te filmen, een beter sferisch beeld kunt geven maar om de Maasdijk helemaal geen aandacht te geven is niet fair.
Maaike, Sabrina,Daisy,Karlijn Maaike, Sabrina,Daisy,Karlijn schreef op 7 augustus 2016 om 13:41:
Schitterende film Jos van de Vierdaagse in Maas en Waal. Prachtig al die kleine dorpjes met oog voor detail.
Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje Wamel Bootspotvereniging 't Wamelskwartiertje Wamel schreef op 18 juli 2016 om 11:57:
Prachtige trailer Jos van het Tobbedansen. Dat belooft wat voor de hele documentaire! Succes en bedankt alvast!