036 Adam Curry sponsort kinderboerderij (2004)

Alle films op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd. Het plaatsen van een link naar onze website is wel toegestaan.

Door Bas van der Hoeven

Kruiwagen met Curry

In de zomer van 2004 kreeg kinderboerderij De Grote Gemeente in Wamel hoog bezoek. De bekende presentator en ondernemer Adam Curry kwam met een kruiwagen op bezoek. In die groene kruiwagen zaten zakken veevoer en een cheque van 250 euro.

Hoe kwam dat?

“Ik kom hier elke woensdag uit de lucht vallen met de helikopter om mijn bedrijf Grand Master View te bezoeken”, vertelde Curry. “Tijdens een radiouitzending belde Gerrit Zuidam me. Of ik geen sponsor van de kinderboerderij in Wamel wilde worden.”

Dat wilde de beroemde diskjockey wel en hij was oprecht enthousiast.“Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n mooie kinderboerderij gezien”, zei hij. “En dat in Wamel.” Naast de medewerkers van de boerderij waren ook veel kinderen op komen dagen. Met hun moeders. Die wilden allemaal op foto met de man van Patricia Paay. “Hij ziet er goed uit”, vond Patricia. “Maar hij is wel een bietje mager.” Curry at nog een boterhammetje met de medewerkers en daarna verdween hij met de belofte: “Ik kom terug.”