Donateursavonden Tweestromenland in Beeld en Geluid: 26 en 27 Mei 2023

Alle films op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd. Het plaatsen van een link naar onze website is wel toegestaan.

In verband met alle voorbereidingen voor het donateursweekend in Mei 2023 is het helaas niet mogelijk om uw inschrijving als nieuwe donateur nog te behandelen voor het donateursweekend. Wij gaan de nieuwe inschrijvingen begin juni weer verwerken.

Bent u geen donateur maar zou u ook graag de film “Hoe eendracht in Boveneind voor een kulturhus zorgde (2003 – 2009)  – Het succes van D’n Dulper, een voorbeeld voor heel Gelderland willen zien:

Dan is het mogelijk om hiervoor kaartjes te kopen. Deze kaartjes kosten 10,- per persoon.

Voor de film van Boven-Leeuwen zijn kaartjes te koop via onderstaande link:

FILM BOVEN-LEEUWEN VERKOOP KAARTEN ZATERDAGAVOND 27 MEI 2023

Dit jaar vieren we het 29-jarig bestaan van onze Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid.

Tweestromenland in Beeld en Geluid pakt uit met Jos Kruisbergens première film:
Hoe eendracht in Boveneind voor een kulturhus zorgde (2003 – 2009) Het succes van D’n Dulper, een voorbeeld voor heel Gelderland

Een anderhalf uur durende speelfilm met mensen die allemaal zichzelf spelen. Zelfs politici lijken even partij- en eigenbelang aan de kant te schuiven voor een hoger doel: de leefbaarheid van Boven-Leeuwen. De documentaire die Jos Kruisbergen maakte over de totstandkoming van kulturhus D’n Dulper laat zien waarin een klein dorp groot kan zijn als verschillen vervagen en gemeenschappelijke belangen op één komen te staan.

Zes jaar lang, van 2003 tot 2009, volgde Kruisbergen voor Tweestromenland in Beeld en Geluid de perikelen rond D’n Dulper. Van de eerste plannen tot aan de opening van het nieuwe multifunctionele gebouw dat sinds begin 2009 onder andere basisschool, sporthal en dorpshuis vervangt.

Het worden dus weer prachtige mooie momenten in het donateursweekeinde, waarbij de voorstellingen dit jaar zullen plaatsvinden op vrijdag 26 mei om 20.00 uur, zaterdag 27 mei om 14.00 uur en 20.00 uur in De Bogerd in Druten. VIA DEZE LINK ZIJN KAARTJES TE RESERVEREN