Volgeboekte filmvoorstellingen Jos Kruisbergen uitgesteld i.v.m. corona.

Alle films op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd. Het plaatsen van een link naar onze website is wel toegestaan.

Door Nicole Megens

Volgeboekte filmvoorstellingen Jos Kruisbergen uitgesteld i.v.m. corona.

De geplande filmvoorstellingen van 17 november en 1 december van de stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid in de Bogerd gaan i.v.m. corona helaas niet door. De voorzitter van de stichting, Wim Lamers, betreurt de hele gang van zaken:

“Dit is al de vijfde keer dat we de volgeboekte voorstellingen in de Bogerd in Druten af moeten blazen. Nederland kleurt weer code rood. Ziekenhuizen roepen op om ons gezonde verstand te gebruiken.”

Adviseur van de stichting, Chris Ronteltap, onderstreept dit nogmaals: “Hoe leuk de filmavonden ook zijn, het is geen levensbehoefte.”
De filmvoorstellingen zullen met hetzelfde programma worden opgeschort en gepland zodra het weer kan. De donateurs van de stichting krijgen hiervan tijdig bericht. Cinaest Jos Kruisbergen heeft wel een oplossing gevonden om de mensen toch wat tegemoet te komen in deze tijd: “We komen in december met een livestreaming. Het wordt een mooie avond met beelden uit ons rijke archief.”

De donateurs zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebrac