ZieneMaasenWaal 16 November volgeboekt. EXTRA ZieneMaasEnWaal op dinsdagavond 22 November 2022

Filmjuweeltjes van Jos Kruisbergen in première

Door Ruud Stoeten

Nieuwe, mooie films zijn het weer, die op dinsdag 22 November in première gaan bij ZieneMaasenWaal. Cineast Jos Kruisbergen pakt zoals gewoonlijk flink uit tijdens de voorstelling die om 20.00 uur begint in D’n Bogerd in Druten.

Jos Kruisbergen maakt al 28 jaar lang als vrijwilliger bij Tweestromenland in Beeld en Geluid prachtige filmportretten van karakteristieke mensen, indringende reportages, sfeerbeelden en documentaires waarin het Rivierenland  centraal staat.

Toekomstige generaties krijgen zo de mogelijkheid om straks letterlijk terug te blikken naar het Maas en Waal van vandaag.

Op de filmavond van 22 November gaan Kruisbergens nieuwste films in première. Er zullen beelden te zien zijn uit de vorige eeuw, maar ook over de recente extreem droge zomer die voor het eerst worden vertoond op het grote witte doek.

Ben je geen donateur maar zou je deze avond ook graag bij willen wonen dan kan dat door een mailtje te sturen naar info@2bg.nl Kosten zijn 7,50 per persoon.

De filmpresentatie wordt verzorgd door Theo Kooijmans. Donateurs van Tweestromenland in Beeld en Geluid kunnen plaatsen reserveren via onderstaande link:

RESERVEREN