Films Jos Kruisbergen driemaal ‘uitverkocht’ (2016)

Alle films op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd. Het plaatsen van een link naar onze website is wel toegestaan.

Films Jos Kruisbergen driemaal ‘uitverkocht’

Niemand had er in 1994 van kunnen dromen dat de Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid in 2016 nog zou bestaan. We zijn nu 22 jaar verder en elke keer opnieuw zijn onze jaarlijkse donateurmiddagen en -avonden weer ‘uitverkocht’.

Wat het jaar 2016 betreft: alle donateurs van onze stichting hebben intussen de Nieuwsbrief ontvangen met daarin het programma van onze donateursdagen. Die spelen zich gedurende het paasweekeinde af in cultureel centrum D’n Bogerd aan de Van Heemstraweg in Druten. Er worden vijf nieuwe films vertoond van de Maas en Waalse filmkunstenaar Jos Kruisbergen. Twee trailers zijn al vast te zien op deze website.

Onze donateurs hebben massaal gereageerd op de oproep om één van de gratis voorstellingen te komen bijwonen. Geen wonder dan ook dat ze allemaal zijn volgeboekt: er kan geen kip meer bij.

Hebt u achter het net gevist omdat u geen donateur bent van onze stichting? Dat spijt ons, we hadden u graag een plekje op de eerste rij gegund. Maar we hebben nu eenmaal met onze fans afgesproken dat donateursbijeenkomsten alléén voor onze donateurs bedoeld zijn. Zij maken het mogelijk dat Jos Kruisbergen al 22 jaar prachtige films kan maken die het verleden en het heden een toekomst geven. Die donateurs komen niet alleen uit het Land van Maas en Waal, maar uit het hele land; vooral ook uit de Betuwe en uit provincies als Noord-Brabant, Utrecht en Zeeland.

Uiteraard kunt u zichzelf volgend jaar van een plekje in de zaal verzekeren door u ook in te schrijven als donateur. Zie daarvoor elders op deze website. U ontvangt dan te zijner tijd vanzelf een persoonlijke uitnodiging.

Dan nog een vriendelijk verzoek aan onze donateurs die in het paasweekeinde naar één van de donateursbijeenkomsten komen:

NEEM DE TOEGEZONDEN ENTREEKAARTJES MEE!